Đorđe David i tribute band-ovi na motorijadi Moto kluba Istok

Bina jubilarnog izdanja banjalučke motorijade na tvrđavi Kastel, ugostiće u petak, 26. jula, jednu od najprepoznatljivijih rock ikona na ovim prostorima, glumca i muzičara Đorđa Davida!

Pjevač legendarne Generacije 5, a potom i odličnog benda Fuzzbox , sa kojima je ostvario značajna i legendarna izdanja, na tvrđavu Kastel stiže sa svojim bendom Death Saw da se predstavi publici 5. banjalučke motorijade Moto kluba ISTOK!

Zahvaljujući odličnom albumu sa istomimenim hit singlom ”Najjači samo ostaju” i komplaciji i „živom“ albumu „Unplugged & Live“ Generacija 5 zauzela je mjesto koje joj oduvijek pripada na regionalnoj rokenrol sceni.

Godine 1997. objavili su album pod naslovom „Svet je tvoj“ na kome su bile legendarne pjesme „Šta ćemo sad nas dvoje“, „Povedi me u noć“, „Nosi je košava“, „Svira rokenrol“ i „Ritam dodira“ za koju je snimljen i spot. Đorđe je potom karijeru nastavio samostalno, a 2001 godine je sa grupom Fuzzbox objavio album „Samo svoj“. Novi album izbacio je sa grupom Death Saw 2010 godine pod naslovom „Blood Avenger“, na kome su se našle pjesme „Samo hrabro“, „Sećanja“, „Dalje od pakla“, „Moonlight Fantasy“ i druge.

Kraj jula na tvrđavi Kastel rezervisan je za bajkere koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a ako je suditi po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK ISTOK, ne treba sumnjati da će i predstojeći jubilarni motoskup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta!

Podsjećamo da su do sada potvrđeni nastupi bendova EPILOG, FJUŽNA PRUGA uz CLASSIC ROCK OKTET i Sanju Zelić, KOB, METALLICA TRIBUTE I IRON MAIDEN TRIBUTE bendovi, kojima se sad pridružuju Đorđe David i Death Saw, a od 26 do 28. jula očekuju vas i drugi izvođači i to na više lokacija u gradu na Vrbasu!