Banjalučka motorijada MK “Istok” od 31. jula do 2. avgusta na tvrđavi Kastel

Kraj jula i početak avgusta na tvrđavi Kastel rezervisan je za bajkere koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a sudeći po dosadašnjim izdanjima moto-skupa u organizaciji MK Istok, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša povećavao iz godine u godinu i to velikim procentom, ne treba sumnjati da će i predstojeći moto-skup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta.

Ali prije banjalučke motorijade, MK Istok će i ove godine, tradicionalno, biti organizator manifestacije “Otvaranje moto sezone” koja će se održati u subotu, 25. aprila u gradu na Vrbasu. Podsjećamo da se ovaj događaj organizuje povodom Dana grada, a ove godine u svom 15. izdanju bez sumnje će okupiti veliki broj ljubitelja dvotočkaša.

Takođe, predstoji i bogat program u MK Istok Club House koji u susret ovim događajima organizuje svirke uživo, a jedan takav spektakl očekuje nas za doček Dana žena u subotu, 7. marta, uz fenomenalni banjalučki bend „Ultrazvuk“, a sedam dana kasnije, 15. marta, očekuje nas najgraciozniji rock’n’roll maskenbal ikada uz nastup benda „5rolej“.

Pripremite se za iskonsko uživanje u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi.

Izvor: banjaluka.com